DESIGNPAKET

Dekker Trädgårdsdesign erbjuder designpaketen 'TRÄDGÅRDSDESIGN 2D' & 'TRÄDGÅRDSDESIGN 3D' som baspaket för hela eller en större del av er trädgård.

'PLANTERINGSRITNING' passar för en mindre del av av er trädgård. Ni väljer ett paket som passar er bäst. Under 'TILLVALSTJÄNSTER' hittar ni tjänster som kan läggas till i designpaketen.


Hittar ni inte det ni söker här så 'KONTAKTA MIG' gärna och beskriv vad ni behöver. Om inte jag själv kan utföra det ni behöver hjälp med så kanske jag har kontakter som kan hjälpa er, eller har tips på vart ni kan vända er.


Ta gärna en titt i 'PROJEKT' för att se exempel på tidigare designprojekt och leveranser och hur det kan variera då varje projekt, behov och trädgård är unik!

tradgardsdesign 2d illustrationsplan

Rekommenderas för er som inte vet vart ni ska börja och behöver en grundläggande genomtänkt plan med generella material- och växtval som passar just er trädgård.

tradgardsdesign 3d ovan perspektiv

Detta material rekommenderas för er som vill ha hjälp med ännu mer detaljerade material- och växtval & en tydligare visuell bild av hur er trädgård kommer att upplevas i förväg.